VadeVi
Neix "La Marieta", el temple dels productes ECO a Valls
  • CA

Aquest dimarts obrirà les portes al públic, però la inauguració es feia divendres amb la il·lusió esperada davant l’inici d’un nou projecte. “La Marieta” és una botiga ecològica i graneria (s’hi ven gra) que neix per la suma de diversos motius, entre els quals el de reunir en un mateix local una bona oferta de productes ecològics. Dirigida per Lluïsa Campos, el nou local està ubicat al carrer del Teatre 8 de Valls.

“La idea va sorgir gairebé per necessitat”, explica Campos a vadevi.cat. “Malauradament pateixo diverses intoleràncies i m’era molt complicat trobar tots els productes que necessitava per la meva dieta”. I continua: “Només els podia trobar per Internet, per això vaig decidir muntar el meu propi negoci on es pogués fer una compra 100% ecològica, d’una mica de tot i també de productes a doll”.

Ara, a la Marieta tenen una oferta ben completa. Hi ha fruita, verdura, carn, ous, embotits, germinats, llaminadures; productes de cosmètica i higiene personal; per la neteja per la llar; quinoa, espelta, arròs integral i molts altres productes que es poden comprar a pes. I el que no hi sigui, es podrà demanar per encàrrec.

A més, no hi falten referències a vins i escumosos amb etiqueta ECO. Per exemple, es poden adquirir ampolles de tots els vins del celler Carlania (blanc, rosat, el Petit Carlania…); també hi són el Vall de Calàs i Mas Picosa del Celler de Capçanes; el Terra de Raimat; i el Codorníu Ecològica que, juntament amb referències del celler Alta Alella i el Vendrell Olivella de Mas Gomà, completen la representació dels vins escumosos del local.

“Aquest és només un punt de partida, però volem seguir descobrint nous vins per incrementar aquesta oferta”, conclou Campos.

Des d’aquest dimarts 16 d’agost, la Marieta tindrà les portes obertes en horari d’estiu, de 9:30h a 13:30h i de 17:30h a 20:30h; Els dissabtes, de 9:00h a 14:00h.

Lluïsa Campos, a l’esquerra de la foto, amb l’equip de “La Marieta”


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa