VadeVi
La Verema de Cine de Jean Leon reuneix a una trentena d’actors i actrius catalans
  • CA
Verema de Cine a Jean Leon

!--akiadsense-->

El celler Jean Leon ha celebrat aquest dissabte, 22 de setembre, la 11a edició de la seva Verema de Cine amb la participació d’una trentena d’actors i actrius catalans i personatges rellevants del panorama cinematogràfic català. Entre els convidats d’aquest any figuraven actors de com Peter Vives, Octavi Pujades, Roger Coma, Jordi Díaz o Ivan Massagué (actualment participant de Masterchef Celebrity), l’actriu protagonista de La Riera (2010-2017), Mercè Sampietro, o alguns dels actors de Merlí, la sèrie d’èxit catalana actualment comprada per la plataforma Netflix, com Carlos Cuevas, Júlia Creus, Iñaqui Mur o Candela Anton.

Peter Vives a la Verema de Cine de Jean Leon
Peter Vives a la Verema de Cine de Jean Leon

!--akiadsense-->

Al voltant de les 10h del matí, els convidats van arribar a Jean Leon, al cor del Penedès, on tenien preparat un esmorzar de pagès per dirigir-se tot seguit a la vinya, equipats amb barret de palla i estisores, per collir el raïm del la varietat petit verdot. Després de la verema, es va celebrar el tradicional concurs de veremadors: els participants, repartits en diferents equips, havien de trepitjar el raïm collit per extreure’n la màxima quantitat de most amb un temps limitat. L’equip conformat per Júlia Creus, Carlos Cuevas, Albert Salazar i Sergio Freijo es va proclamar guanyador del concurs, i va rebre, de mans de la directora de Jean Leon, Mireia Torres, una ampolla màgnum de Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva 2000.

Roger Coma i Margalida Grimalt a la Verema de Cine de Jean Leon
Roger Coma i Margalida Grimalt a la Verema de Cine de Jean Leon

!--akiadsense-->

Durant el dinar de la Verema de Cine, es van servir els vins Jean Leon Vinya Gigi Chardonnay 2016 i Jean Leon Vinya Palau Merlot 2014 i un excepcional Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva de l’anyada 1988, en format de 6 litres, amb el què Mireia Torres va proposar un brindis amb tots els assistents.

La Verema de Cine de Jean Leon, que ret homenatge a la vinculació del fundador del celler, Jean Leon, amb el món del cinema en el Hollywood dels anys cinquanta i seixanta, s’ha consolidat com a una de les cites ineludibles per als actors i actrius catalans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa