VadeVi
La Verema Solidària enguany serà ‘solidària’ però potser no serà ‘verema’
  • CA
Verema Solidària al Celler Cooperatiu d'Espolla
Verema Solidària al Celler Cooperatiu d’Espolla | Cedida

!--akiadsense-->

La Verema Solidària es prepara per una anyada diferent com a conseqüència de la crisi de la Covid-19. Si ja era complicat decidir amb antelació un dia de verema col·lectiva, tenint en compte que aquesta és una decisió que es pren en funció de si el raïm està a punt o no, ara amb les mesures de seguretat que s’imposen per evitar el contagi del coronavirus i les restriccions en el nombre de persones ho és encara més.

És per això que aquesta iniciativa, que vol a través del vi recaptar fons per projectes socials, es reinventa per diversificat activitats que es faran de setembre a desembre de 2020. Jordi González, responsable de Verema Solidària explica a Vadevi que “fer alguna verema no està descartat del tot però tot és molt incert. Els cellers estan per altres coses tot just mirant com sortir d’aquesta crisi i així i tot ja són molts els que ens han dit que participaran amb nosaltres”. De moment estan amb el nou disseny d’activitats que seran propostes diversificades, de petit format i també a distància.

Els fons que es recaptin en aquesta edició es destinaran al projecte Insula que vetlla perquè tothom tingui una llar. “Entenem”, diu González, “que precisament després d’aquesta crisi aquesta feina serà molt important i necessària”. El projecte el sustenten quatre entitats, Sant Joan de Déu, Caritats, Formació i Treball i Fundació Mambré. De moment la primera de les activitats serà la presentació dels vins que es van elaborar amb les veremes solidàries de l’anyada 19. Serà una presentació online dels vins d’Herència Altès, Scala Dei, Heretat Mascorrubí i Xic’s Cal Borrech fet expressament per aquest esdeveniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa