Jean Leon ha fet aquest cap de setmana la seva Verema de Cine, l’acte amb què el celler estreny la relació amb el món del cinema, iniciada pel seu fundador al Hollywood dels anys cinquanta i seixanta. A la vuitena edició d’aquesta trobada anual, han assistit els actors Peter Vives, Clàudia Costas, Pep Munné, Cristina Brondo, Cristian Valencia, Francesc Colomer i Paula Vives, entre d’altres. També hi han participat els directors Diego Yaker i Alfonso Albacete.

Després de veremar el raïm cabernet sauvignon amb tisores i cabassos, els artistes han celebrat el tradicional concurs de trepitjadors de raïm. Els guanyadors han estat els intèrprets Toni Sevilla, Mariona Ribas, Laura Yuste i Bernat Saumell, que s’han endut 4 màgnums de Jean Leon 3055 Rosé.

Aquest any, com a novetat, Mireia Torres, directora del celler, ha realitzat un tast de vins i ha destapat un Vinya La Scala del 1982, una de las millors anyades que es recorden al Penedès i que ha evolucionat magníficament en ampolla durant més de 3 dècades.

El típic dinar de veremadors s’ha acompanyat amb Vinya Gigi Chardonnay 2013 i Gran Reserva Vinya La Scala Cabernet Sauvignon 1996, anyada que tot just acaba de sortir al mercat.

Sobre Jean Leon

Jean Leon és un petit celler del Penedès que produeix vins d’alta qualitat. Des de la seva creació a principis dels seixanta, ha sigut pioner a Espanya en la introducció de varietats internacionals. Va ser el primer celler a l’Estat espanyol en plantar chardonnay, en realitzar una fermentació de vi blanc en bóta (1973) i en elaborar una ampolla de cabernet sauvignon (1969). Avui, els seus vins són internacionalment reconeguts i s’exporten a més de 40 països. És propietat del grup Torres des de 1994.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa