VadeVi
Verkami per publicar el llibre “L’Olivera, terra i gent”

L’Olivera Cooperativa, la seva gent i la seva terra en un llibre.">

La cooperativa L’Olivera ha iniciat un procés de micromecenatge a la plataforma Verkami per aconseguir finançar la publicació del llibre “L’Olivera, Terra i Gent”. Fins al 15 de novembre, la cooperativa s’ha fixat com a objectiu recollir 10.000€, amb l’objectiu de fer realitat aquest llibre. Les recompenses que ofereix L’Olivera a través de Verkami van des de l’obtenció del llibre per 15€ fins a lots i caixes que combinen el llibre amb diferents vins i olis de la cooperativa. Hi ha un vi, però, que té un protagonisme especial, l’Únic 2013, vi d’edició limitada que no es pot trobar al circuit comercial habitual.
40 anys explicats en un llibre
El llibre, “L’Olivera, Terra i Gent”, està escrit per Jaume Botey, actual vicepresident de la cooperativa i professor d’Història de la Universitat Autònoma de Barcelona. El text fa un repàs a la trajectòria de la cooperativa al llarg d’aquests 40 anys: amb uns inicis marcats pel desig de construir un projecte comunitari en un entorn rural capaç d’integrar persones socialment desafavorides, fins a l’actualitat, en què L’Olivera ha esdevingut un projecte viable i un referent a Catalunya dins el que es coneix com a agricultura social. El llibre compta, a més, amb les aportacions de moltes altres persones que o bé treballen actualment a la cooperativa, o hi han col·laborat o treballat al llarg de tot aquest temps. Són 200 pàgines en què també hi ha un extens recull de fotografies històriques de tots aquests anys.
L’últim acte de celebració del 40è aniversari: la presentació del llibre
En cas d’aconseguir l’objectiu fixat i recollir els 10.000€ de Verkami, la presentació del llibre serà l’últim acte que farà L’Olivera per celebrar el 40è aniversari. Si tot va bé, la presentació es faria a finals de novembre a Barcelona en una data encara per confirmar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa