Els nous vermuts calents de Dos Déus
Els nous vermuts calents de Dos Déus | E.B.

!--akiadsense-->

Priorat B&D Lab aposta per la innovació en una de la seva família de begudes més emblemàtica, el Vermouth Dos Déus. Per aquesta tardor, presenta els nous Dos Déus Vermouth Calent Nordic i Mediterranean, les dues noves versions de l’aperitiu premium del celler de Bellmunt del Priorat.

D’aquesta manera, els nous vermuts exploren les tradicions del nord d’Europa com el famós “mulled” o “glüh wine”, el vi calent especiat que es pren en èpoques de fred, i s’elaboren des d’una vessant mediterrània, del gust per prendre begudes amb acabat secant i amarg com el vermut. Per aquest motiu s’utilitza vermut com a base i es dissenyen dues versions: Mediterranean, amb aromes 100% de l’hivern mediterrani i, Nordic, amb aromes de l’hivern nòrdic.

El vermut calent de Dos Déus s'ha presentat maridat amb galetes de gingebre

!--akiadsense-->

Per presentar-lo s’ha fet aquest dimarts una masterclass de galetes de gingebre a càrrec del pastry chef dels germans Torres, Rafa Delgado. Uns dolços que combinen perfectament amb aquesta nova proposta de Priorat Lab.

Dos Déus Nordic & Mediterranean s’elaboren amb un llarg procés de maduracions en diferents recipients: es combinen les fórmules del vermut envellides en les velles soleres de Xerès amb les maceracions de diferents botànics en damajoanes a sol i serena per expandir el seu especiat bouquet.

Pensats per prendre’s calents, s’embotellen amb 15º d’alcohol. Es recomana escalfar-los a 75º en un recipient al bany maria o escalfar en tasses durant 45-60 segons al microones a 700W, com si es tractés d’un cafè o té calents.

Per degustar-los, s’han de deixar refredar a poc a poc, d’aquesta manera es gaudirà de tot el registre de gustos i capes d’aromes a mesura que disminueixi la temperatura i gaudir-ne al màxim. El Mediterranean se suggereix servir-lo amb dos grans de cafè i, el Nordic, amb un canonet de canyella.

Però també es poden servir en fred, i destaquen per un tacte de cafè “cold brew” amb un final amarg i especiat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa