VadeVi
Time Out ja té finalistes del Premi al Millor Vermut Musical 2016
  • CA

Aquest dilluns es van tastar els vermuts dels Premis Vinari i dilluns vinent es coneixeran els guanyadors. Mentrestant, aquest dimecres la revista Time Out publicarà el nom del local guanyador.

Des de Time Out i des de vadevi.cat també pensem que els vermuts musicals es converteixen en el pla perfecte per a tots aquells que volen aprofitar el dia.

Per això, han triat aquests 5 finalistes, que són innovadors, divertits i musicals. Atents, aquest dimecres dia 4 anunciarem el guanyador que podrà recollir el premi als Premis Vinari de Vermuts Catalans que organitza Vadevi! El lliurament dels premis serà dilluns 9 de maig a Can Rofas de Reus.

Aquests són els finalistes i aquesta és l’opinió de Time Out

Bar Rufián

El Rufian ja és un dels imprescindibles de Poble-sec pel bon ambient i la bona matèria primera que hi trobareu: cervesa negra Moritz de barril, vermut La Secuita, olives i anxoves de l’Escala, tomàquets en conserva al pesto de Navarra… A més, la Vermut Party que munten els caps de setmana són colossals. Als plats, Pam Pool (més conegut com a DJ Barretina) i algun altre punxadiscs convidats. Ens explica l’Oliver, que hi treballa, i ens recorda que també hi ha xous de drag queens i subhastes de les coses més diverses. Cada mes la festa canvia de temàtica: les flors, Mecano, el Carnaval… Apunteu bé, la propera serà diumenge 1 de maig amb Fangoria com a protagonistes de la selecció musical!

Casa Mariol

A Casa Mariol tenen les coses clares: “Com som un vermut rústic, volem recrear situacions de poble, tradicionals i divertides”. I ho aconsegueixen! Fan dues festes l’any que sempre tenen música en directe en les que no fan servir DJ perquè, diuen, els agrada sorprendre. La primera d’aquestes festes és el Ball del Vermut que se celebra un cop l’any i ja porta 4 edicions. Ajunta una orquestra de tota la vida i molt molta gent (de joves a grans) amb ganes de ballar pasdobles i ranxeres: us sentireu en un ball de poble de tota la vida! La segona de les festes és el Vermut de Festa Major que celebren per la Mercè. Un any van fer la festa a la Cúpula de Venus, on tacava un grup de jotas que feia cançons personalitzades a tothom qui entrava. Aquest any, no us la perdeu!

Northern Clot

El Joan és actor i músic, i encara li queda temps per ser l’ànima del Nothern Clot. Ens explica que va observar que la cultura del vermut era cada dia més forta, però que al Clot no hi havia moltes opcions. “Vaig invertar-me la Northern Line Clot, una línia de metro imaginària on cada estació és un bar, i anàvem passant d’estació en estació i de bar en bar cada setmana”. Les seves festes són una barreja de gent gran i gent jove, música dels anys 60 i bona conversa. “Poso música afrodisíaca”, ens diu. El Joan i els seus DJs convidats punxen exclusivament amb vinils i han reactivat la vida vermutera del Clot. Apunteu, la propera parada de la Northern Line Clot serà el dia 15 de maig a la seu dels Castellers de Barcelona del Clot.

La Sínia

La Sínia és un lloc on fer conxorxa en bona companyia i degustar, per exemple, un amaretto sour (quatre dits d’ambre i cirereta on la llimona i l’ametlla casen a la perfecció), un Ramazzotti (vermut de primera) o una ensalada russa melosíssima. La cervesa mereix una menció a part: Mahou de barril amb aquella escuma cremosa que crea addicció, sobretot si te la serveixen tan bé com ho fa en Lucas, a dos temps. I els caps de setmana hi ha DJ per ambientar l’ambient i, si s’escau, ballar una mica!

Olivia Vermuteria

L’Elena, de Santander, va venir a Barcelona i després d’haver fet mil i una feines fa un any va agafar aquest bar del deep Poble-sec. Es va treure de la màniga un parell de sessions ben personals: els dissabtes Pincha y corta, on convida un DJ a posar música i un cuiner a fer el seu plat estrella. Pels plats hi ha passat el bo i millor de l’escena de Barcelona, de l’Abu Sou al DJ Bruce Lee, DJ Dani Blu o la gent de Discos Paradiso, que posen funk, electrònica, soul, clàssica o el que vulguin, això sí, sempre amb molt de bon criteri. Els diumenges és el dia de VV: vermut i vinil, vermut sec de Terol amb oliva i sifó i sessions viníliques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa