VadeVi
Vermuts Miró amplia les instal·lacions de Reus amb un nou centre logístic
  • CA

Vermuts Miró ha inaugurat aquesta setmana un nou centre logístic que amplia les actuals dependències que l’empresa té al polígon industrial Agro Reus. El president i propietari de Vermuts Miró, Xavier Martínez Serra, ha presidit l’acte aprofitant la visita que el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, ha dut a terme a les instal·lacions de la companyia.

La nova nau té una superfície de 2.294 metres quadrats, que se sumen als més de 3.000 que actualment ja estaven operatius. La seva construcció augmenta considerablement la capacitat d’emmagatzematge i se circumscriu dins dels plans que Vermuts Miró té en marxa per consolidar la seva posició al mercat nacional i potenciar l’internacional.

En l’acte oficial d’inauguració també hi eren l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa de Reus i presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats; i la delegada territorial del Govern i regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus, Teresa Pallarès.

El president i el propietari de Vermuts Miró compartia la història de l’empresa i el procés d’elaboració del vermut. Després s’ha procedit a la part més protocol·lària amb la cerimònia del tall de cinta, que ha deixat definitivament inaugurada la nova nau.

La visita ha finalitzat amb el tast d’alguns dels productes de la marca i amb la signatura del Llibre d’Honor per part del conseller Roger Torrent.

Els orígens, a l’any 1914 i fins avui

Els orígens de Vermuts Miró els trobem com empresa vitivinícola a granel, el 1914 a Cornudella de Montsant. La família Miró elaborava vins aromatitzats i de licor amb les varietats típiques del Montserrat que es distribuïen per tota la comarca. Emilio Miró Salvat es va especialitzar en l’elaboració tradicional del vermut i es va traslladar a Reus (Baix Camp) l’any 1957, on aquell mateix any va fundar Emilio Miró Salvat.

Des d’aleshores, a Vermuts Miró s’elabora el vermut seguint la fórmula original, un secret que s’ha mantingut intacte i en el més estricte secret familiar fins a l’actualitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa