VadeVi
Nova ampolla del Vermut Miró Reserva Edició Limitada amb l’etiqueta guanyadora al Miro&Art
L’ampolla Vermut Reserva Edició Limitada amb la nova etiqueta guanyadora al Miro&Art
L’ampolla Vermut Reserva Edició Limitada amb la nova etiqueta guanyadora al Miro&Art | Cedida

!--akiadsense-->

Vermuts Miró ha presentat, al Reial Cercle Artístic de Barcelona, la nova ampolla del vermut Reserva edició limitada que vesteix l’etiqueta de l’artista Núria Rosell i que s’inspira en la figura de Josep Guinovart, com a homenatge pel desè aniversari de la seva mort. Es tracta de l’obra guanyadora del III Certamen que organitza el Gremi de Galeries d’Art de Catalunya amb Vermuts Miró.

Segons ha explicat l’empresa en una nota de premsa, la finalitat és “reconèixer la creativitat artística i posar a disposició de les persones apassionades del vermut una nova manera original de beure’l”. La Presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya ha destacat la importància de col·laborar amb empreses tant públiques com privades en aquests tipus d’accions culturals. Per la seva banda, la gerent de Vermuts Miró, Laura Prats, ha posat novament de manifest la voluntat de “mantenir-se sempre a prop de la cultura i continuar apostant per aquest tipus de propostes”. També ha remarcat la importància d’acostar la cultura a les generacions més joves, així com que fer-ho a través de l’art pot ser una molt bona opció.

La gerent de Vermuts Miró, Laura Prats, amb Núria Rosell, la guanyadora del Miro&Art
La gerent de Vermuts Miró, Laura Prats, amb Núria Rosell, la guanyadora del Miro&Art | Cedida

!--akiadsense-->

Amb aquesta nova i elegant presentació de col·leccionista, el Vermut Reserva surt en edició limitada de 2.000 ampolles amb una elegant caixa de color negra i l’etiqueta il·lustrada de l’artista Núria Rosell. L’etiqueta escollida, segons el jurat, “fusiona a la perfecció l’art abstracte de Guinovart amb l’esperit de Vermuts Miró”.

A l’acte s’han entregat les ampolles numerades de la 1 a la 4 a diverses personalitats i entitats. La primera de l’edició limitada s’ha entregat a la guanyadora del concurs, Nuria Rosell, la segona al representant de la Fundació Guinovart, Martí Guinovart, la tercera al representant del Reial Cercle Artístic de Barcelona, Joan Abelló i, la quarta, a la presidenta del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, Mònica Ramon.

Coincidint amb l’entrega de premis, s’ha inaugurat l’exposició de les 39 obres finalistes inspirades en l’imaginari del gran artista català. Es podrà visitar fins al 21 de juliol de 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa