VadeVi
Vermuts, àpats i còctels a l’Sky Bar de Sitges
  • CA

Tres-centes persones han assistit a l’acte de reobertura de l’espectacular terrassa Sky Bar de l’Hotel Avenida Sofia de Sitges que a partir d’ara dirigirà el grup gastronòmic Cal Blay. L’acte va consistir en un còctel-sopar a peu dret on els convidats van poder tastar algunes de les especialitats de Cal Blay. La terrassa obrirà al públic a partir del 14 de juny, els set dies de la setmana d’11 del matí a 11 de la nit per fer-hi vermuts, dinars, sopars i de les 11 de la nit i fins les 3 de la matinada obrirà com a bar de copes i còctels.

Es tracta d’un ampli espai de més de 400 metres quadrats situat a la setena planta de l’hotel amb excepcionals vistes al mar. Excepcionalment, del 2 al 16 de juny obrirà només per a sopars els dijous, divendres, dissabtes i diumenges.

Amb l’obertura de l’Sky Bar, Cal Blay enceta una nova aventura empresarial amb l’objectiu d’esdevenir un espai de referència en l’oferta gastronòmica de la capital turística del Garraf i un dels principals referents turístics del país. A més de la terrassa, el grup de Sant Sadurní també ha assumit la gestió del restaurant de l’hotel, que passa a dir-se Land Restaurant i, com la terrassa, també estarà obert a tot el públic a més dels clients de l’hotel. La carta gastronòmica parteix de la base de la cuina mediterrània i incorpora també plats més exòtics d’arreu del món, com cebiche, risotto, woks o noodles.

El Land Restaurant, amb capacitat per a 80 comensals, servirà dinars i sopars de dilluns a diumenge tots els dies de l’any i ofereix les màximes comoditats a peu de carrer. De dilluns a divendres, al migdia s’oferirà un menú setmanal per 25€ tot inclòs, a més de la carta.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa