Què tenen en comú el Vermouth Yzaguirre Blanco Dry Reserva, Vermouth Yzaguirre Rosado, Vermut Iris Dorado, Vermut Can Calet i el Vermut Miró Reserva Etiqueta Negra? D’entrada, els uneix la seva participació en la primera edició dels Premis Vinari dels vermuts catalans (certamen celebrat aquest 2015 a Reus) i que protagonitzaran una sessió de tast a l’Espai Penedès BCN el dissabte 14 de novembre.
En aquest tast s’oferirà un viatge per la història d’aquesta beguda que s’elabora de punta a punta del país, tot gaudint de les seves aromes més característiques i dels gustos dolços i amargs que els fan tant versàtils per a l’hora de l’aperitiu o a mitja tarda en forma de còctel. La sessió estarà dirigida per un sommelier especialitzat.
A més, els vermuts es maridaran amb clàssics com patates xips, olives i fruits secs però també s’experimentarà amb la xocolata.
DATA: 14 de novembre de 2015
HORA: 12.00 hores
PREU: 15€ (19€ no socis de Tastavins)
Per a més informació i inscripcions: 93 348 45 05 | web tastavinspenedes.cat.