VadeVi
Veus femenines, formatge i cava, la nova proposta de Guilera, Xerigots i Rimaires
  • CA

Cava Guilera i formatges Xerigots s’han unit per oferir el cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’, una idea original de l’Associació Cultural Rimaires. Junts han creat una proposta a l’aire lliure, entre vinyes, que pretén fusionar els millors caves de Guilera amb els formatges afinats de Xerigots i la música de quatre artistes femenines. L’objectiu d’aquest cicle, és per una banda, celebrar la vida fent gaudir d’una experiència gastronòmica i cultural total en un indret màgic com és Cava Guilera i, alhora, explorar nous formats per contribuir a fer més accessible i sostenible la cultura i promocionar quatre artistes dones del nostre país. El cicle tindrà lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol i tindrà dos tipus d’entrades, una de total, per a gaudir de l’experiència global, amb una visita al celler i un sopar amb 20 formatges afinats per l’ocasió per Xerigots i maridats amb 4 caves Gran Reserva de Cava Guilera i un concert entre vinyes d’una cantant, a partir de les 19h; i l’entrada només pel concert, que inclou una copa de cava xarel·la i aperitiu, a les 22 hores. El preu de l’entrada amb sopar i concert és de 45 euros i l’entrada de només concert, 15 euros.

Xerigots | Cedida
Xerigots | Cedida

Les artistes que actuaran al Cicle ‘Dijous Xarel·la + Xerigotada’ seran: 

8 juliol: Clàudia Cabero i Guillem Aguilar

Ària és el nom de l’espectacle musical format per la cantant Clàudia Cabero i el baixista Guillem Aguilar, un repertori de melodies tradicionals, cançons prestades del lied català [Morera, Toldrà, Montsalvatge] i poemes musicats de diferents gèneres i autors, fins i tot de la mateixa cantant, que va rebre el premi Miquel Martí i Pol 2018 amb la musicació de Dona-dindi, de Rosa Maria Arranzola.

15 juliol: Marina Gil

Acompanyada per la seva guitarra, obre llibretes de butxaca, llibretes de viatges i les que viuen a la tauleta de nit, també. A totes elles s’hi acumulen lletres que troben la seva melodia, temes inspirats en els moments de tots colors que formen part de la vida. Educadora social en pedagogies artístiques, cantautora i cantacontes per a totes les edats, creu en la saviesa que amaguen els contes i en el poder transformador de la música. 

22 juliol: Sara Sambola i Aleix Bové

Nascuda a Barcelona, comença ben jove la seva carrera com a cantant. Agafant com a punt de partida la seva passió pel Cante Flamenco, mostra de seguida molt d’interès per altres gèneres com el jazz, el soul o les músiques del món, on s’hi mou amb fluidesa. En aquesta proposta íntima, acompanyada pel guitarrista Aleix Bové, podrem escoltar un repertori variat que es mou entre el flamenc i la música d’arrel, on no hi faltarà algun fado i alguna cançó catalana. Serà un viatge càlid i emotiu per un recorregut de petites joies musicals seleccionades amb cura. 

29 juliol: La Pau i Alícia Rey

Les cantautores Alícia Rey i La Pau van creuar camins amb una cançó dedicada al medi ambient: Fer Camí. Fer Camí, quecanta a la natura i a la necessitat de cuidar els nostres boscos i entorns, va propiciar l’inici d’un petit projecte compartit, que de casualitat, ha anat creixent com a metàfora mateixa de la cançó. El seu repetori estarà conformat per composicions de totes dues i altres cançons conegudes, a dues veus per a un directe acústic i fresc.

Per comprar entrades, es pot fer tant a la web de Xerigots com a la de Cava Guilera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa