VadeVi
Un vi australià tria el Masnou per rodar un anunci que s’ha emès a la Super Bowl 2018
Roger Batalla a la Super Bowl amb vi australià

!--akiadsense-->

Tal com va avançar Mon Terrassa l’anunci del vi australià Yellow Tail va ser un dels escollits per emetre’s durant una de les pauses del principal esdeveniment esportiu nord-americà. Un espai pel que s’arriben a pagar fins a sis milions de dòlars per 30 segons.

L’actor de Terrassa protagonista de l’anunci, Roger Batalla, ha explicat aquest dijous a Rac1 el detalls: es va rodar íntegrament al Masnou, el 2016, amb un cangur-robot i ell no sabia que s’emetria durant la Super Bowl.

El celler es va decidir a rodar l’espot a Catalunya per qüestions econòmiques i climàtiques. L’anunci de la Super Bowl forma part d’una sèrie d’anuncis que tots junts tenen un fil conductor i d’altres es van rodar a la platja. Batalla ha explicat també que tret dels protagonistes, la resta de figurants i de l’equip era pràcticament tot català.

Yellow Tail és un celler familiar, la sisena generació és que està al caddavant ara mateix, i treballen les varietats muscat, riesling, semillon, sauvignon blanc, semillon i pinot noir entre d’altres. Venen sobretot a Austràlia però també als Estats Units i elaboren 31 referències. Com a curiositat fan una sagria estàndard, i una sangria blanca.

Podeu recuperar aquí l’entrevista

I aquest és l’anunci

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa