VadeVi
“El vi blanc és principalment per les putes”
  • CA
Jennifer Lawrence protagonitza una divertida conversa sobre vi
Jennifer Lawrence a la pel·lícula Els Jocs de la Fam

!–akiadsense–>

Amy Shumer Learn to Cook és un dels programes que s’han posat de moda en ple confinament en la que Shumer i el seu marit xef proposen receptes fàcil i senzilles. El vi també hi té lloc, i per això la conductora del programa va aprofitar per trucar a una de les seves amigues per telèfon, l’actriu Jennifer Lawrence amb qui va mantenir una conversa divertida i distesa sobre les seves preferències sobre el vi.

L’afirmació més sonada és, se’ns dubte, “si bec vi blanc és perquè principalment el vi blanc és per les putes” que deixa una mica descol·locada a la conductora del programa. Explica que el seu vi preferit és el sauvignon blanc tot i que la seva amiga Amy recordava que li agradaven més els vins negres i finalment sobre els hàbits durant el confiament assegura que s’ha proposat no beure vi abans de les 6 de la tarda, però “a les 17h em prenc una cervesa preventiva”.

L’actriu de 29 anys és la protagonista de la pel·lícula Els Jocs de la Fam (The Hunger Games) i l’han qualificat com “l’actriu juvenil més talentosa dels Estats units”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa