El vi català no és aliè a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i hi participa a través de les xarxes socials.

Des del celler del Penedès, Albet i Noya desitgen una bona diada a tothom amb una imatge de la senyera adaptada als seus vins. Ho fan a través de twitter. També des del Penedès, i amb el toc d’humor que els caracteritza, des dels Xitxarel·lo, els germans Virgili proposen unes xifres que ballen en funció de qui les dona. I hi surten fins i tot Aznar i Acebes.

El sommelier californià, però prioratí d’adopció, Miquel Hudin, se suma a la Diada amb una imatge més evocadora d’una senyera plantada a Marsà a la DO Montsant. Ho fa a través d’Instagram en català i anglès.

Pels de Casa Mariol, en canvi, a través de Twitter recorden que l’11 de setembre també és un bon dia per fer el vermut i des d’Undiaunvi, Patrícia de Golferichs que cada dia recomana una referència diferents, considera que la Diada és un bona ocació per recomanar tot el vi català i reivindicar-lo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa