El vi català no és aliè a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya i hi participa a través de les xarxes socials.
Des del celler del Penedès, Albet i Noya desitgen una bona diada a tothom amb una imatge de la senyera adaptada als seus vins. Ho fan a través de twitter. També des del Penedès, i amb el toc d’humor que els caracteritza, des dels Xitxarel·lo, els germans Virgili proposen unes xifres que ballen en funció de qui les dona. I hi surten fins i tot Aznar i Acebes.
El sommelier californià, però prioratí d’adopció, Miquel Hudin, se suma a la Diada amb una imatge més evocadora d’una senyera plantada a Marsà a la DO Montsant. Ho fa a través d’Instagram en català i anglès.
Pels de Casa Mariol, en canvi, a través de Twitter recorden que l’11 de setembre també és un bon dia per fer el vermut i des d’Undiaunvi, Patrícia de Golferichs que cada dia recomana una referència diferents, considera que la Diada és un bona ocació per recomanar tot el vi català i reivindicar-lo.
Bona #diada amants del vi i de la natura!?? pic.twitter.com/Hp5j0lAlaG
— Albet i Noya (@AlbetiNoya) 11 de setembre de 2019
From @prioratdogs & me, Bona Diada a tothom! #ladiada #catalunya
Avui, vermut de #Diada! ????
• • •#CasaMariol#DiadaDeCatalunya#Vermuteria#Vermut#Vermouth#Tapas#Tapeo#SagradaFamilia#Barcelona#DOTerraAltapic.twitter.com/E98XfHIe8p
— Casa Mariol (@casamariol) 11 de setembre de 2019