VadeVi
El vi català s’acosta als centres cívics de Barcelona
  • CA
El vi català als centres cívics de Barcelona

!--akiadsense-->

Durant aquests primers mesos, s’està portant a terme una acció formativa per a promocionar el vi català als centres cívics de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un curs de vins de nivell avançat, acordat entre l’Associació Wine Barcelona i l’Institut de Cultura de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Associació Vinícola Catalana, aportant el producte, el suport del INCAVI i la DO Catalunya.

El primer dels centres cívics en acollir aquesta acció ha estat l’Ateneu Fort Pienc. Durant aquest trimestre es converteix en un espai de trobada per a totes les persones amants del vi, on summillers professionals explicaran les peculiaritats del vi català, els seus cupatges i mètodes de producció a les diferents denominacions d’origen de Catalunya.

Per a la patronal del vi català, es tracta d’una atractiva iniciativa que permet als winelovers aprofundir en el coneixement de la cultura del vi. A més, és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer els vins de casa nostra al consumidor final.

El curs està dirigit pels formadors l’ Associació Wine Barcelona, Ramon Guix i Jordi Guillemí. I una de les sessions la impartirà la sommelier de la DO Catalunya, Clara Dalmau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa