VadeVi
El vi elaborat a la Torre Eiffel ja està a la venda
  • CA
El celler s'ha instal·lat al primer pis de la torre Eiffel a 57 metres d'altura
El celler s’ha instal·lat al primer pis de la torre Eiffel a 57 metres d’altura | Domaine de Bouche du Roi

!–akiadsense–>

Aquest mes d’octubre s’han començat a servir les primeres ampolles dels vi de la Torre Eiffel. Un projecte que es va posar en marxa l’any passat i que ara comença a donar fruits.

El projecte es va gestar l’any passat. Implantats a la Plana de Versailles des de l’any 2017, le Domaine de Bouche du Roi ha reintroduit la viticultura professional a la regió parisenca. El mes d’octubre de l’any 2019 la SETE (Société d’Exploitation de la Tour Eiffel) va seleccionar una parcel·la d’aquest celler de raïm ecològic i va instal·lar una mena de celler a 57 metres d’altura sobre París. En concret al primer pis de la Torre Eiffel.

Le Domaine de Bouche du Roi es troba a la plana de Versailles molt a prop de París

!–akiadsense–>

Es tracta d’una col·laboració única entre un monument símbol d’una ciutat i tot un país i d’una vinya de l’île-de-France i Sodexo que suposa el veritable retorn de la viticultura a la regió parisenca.

El primer cuvée de Chai de la tour Eiffell és una monovarietat de merlot elaborat a la mateixa torre i criat en unes botes fetes especialment perquè que cabessin al muntacàrregues de la torre més famosa de França.

La Chai de la Tour Eiffell és el nom d'aquest vi tan singular
La Chai de la Tour Eiffell és el nom d’aquest vi tan singular | Domaine de Bouche du Roi

!–akiadsense–>

Aquest mes de setembre es va embotellar i en van sortir 800 ampolles que es poden comprar a un preu de 80 euros l’ampolla seguint aquest enllaç. Però haureu de córrer perquè a la venda només se’n posaran 300, perquè la resta se serviran a restaurant parisenc i seran per promocionar aquesta zona poc coneguda pel que fa al vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa