VadeVi
El ‘vi de Llàgrimes d’Unicorn’ triomfa a Barcelona
'Vi' de Llàgrimes d'Unicorn
‘Vi’ de Llàgrimes d’Unicorn | Gik Live

!–akiadsense–>

“Té 12 graus d’alcohol, s’elabora amb llàgrimes d’unicorn real a un lloc secret i amb un procés d’extracció de llàgrimes naturals que encara està pendent de patent”

Així es presenta la beguda ‘Gik Live!’, que no fa ni un any que ha sortit al mercat però que els seus creadors afirmen que sobretot s’ha donat a conèixer en els últims mesos, i que s’ha convertit en un dels productes estrelles del nou Super Friki Market. La botiga va obrir fa tres setmanes a les Galeries Maldà de Barcelona i està especialtizada en productes peculiars que han passat de la ficció a la realitat. Ja sigui de series de dibuixos animats com Bola de Drac, de la literatura, com Harry Potter, del cinema o de les icones de la fantasia popular com els unicorns, tots els productes es poden comprar i consumir i un dels que ha tingut més èxit ha estat aquest “vi”.

Els 'vins roses i blaus' del Super Friki Market de les Galeries Maldà de Barcelona
Els ‘vins roses i blaus’ del Super Friki Market de les Galeries Maldà de Barcelona | M.R.F.

!–akiadsense–>

És de color rosa, s’ha de consumir fred i, si es sacseja, el líquid fa un efecte hologràfic. Lidia Ayuso una de les responsables de la botiga explica a Vadevi que “hi ha gent que el compra per beure, que també n’hi ha molta que se l’emporta per regalar i que d’altra que diu que el volen però que no l’obriran. És que és molt bonic. És molt maco. El vam exhaurir però ja el tornem a tenir”.

El ’vi’ de Llàgrimes d’unicorn és obra dels mateixos autors del ‘vi blau’ de la marca Gik Live. Un dels primers en elaborar-lo, però que va prendre una nova embrazida aquest estiu arran de l’èxit a la Costa Blava francesa d’un vi d’aquest color, que no feien ells.

El responsable de comunicació de Gik Live, Aritz López, explica en declaracions a Vadevi, que aquesta beguda legalment no és vi -tal com es detallava en aquest reportatge-, està elaborada amb un 90% de vi rosat que es fa a Navarra d’unes varietats que no s’especifiquen, “al qual s’hi afegeix most i un pigment natural de gerds. Tot i que el color sembli artifical, és del tot natural”.

Vi de llàgrimes d'unicorn

!–akiadsense–>

Precisament pel color, en el seu moment les veus crítiques que asseguraven que el blau d’aquesta beguda recorda al producte de neteja del vàter, ara del color rosa de les Llàgrimes d’unicorn diuen que s’assembla molt al del suavitzant de la roba o fins i tot al de productes per rentar plats.

Les persones que fins ara han comprat aquesta beguda són homes i dones per igual, i de 25 a 35 anys. Es recomana beure’l fred, sacsejar-lo per veure els efectes de color i que és ideal “per convertir els dies regulars en meravellosos”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Paso a març 03, 2019 | 18:09
    Paso març 03, 2019 | 18:09
    Vi de color blau , de color purpura , el proxim .... Quina merda, pro com que ser friki vesteix molt , a degustar aquesta porqueria!!
  2. Icona del comentari de: Pepin a març 04, 2019 | 15:25
    Pepin març 04, 2019 | 15:25
    Vinos raros para gente rara , es este color natural o quimico.??

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa