Aquest proper dissabte 27 de novembre tindrà lloc una nova edició del tast solidari organitzat per “Vi per Vida”, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer.

Aquesta nova cita tindrà lloc a partir de les 19h de la tarda al Castell de Bellpuig i tothom qui vulgui participar podrà passar a recollir la seva entrada a l’Ajuntament de Bellpuig o directament al castell abans del tast. La recaptació econòmica anirà a un fons destinat a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).

El tast estarà guiat pel sommelier Xavier Ayala, impulsor d’aquest projecte solidari, i permetrà tastar i compartir cinc vins diferents de la DO Catalunya, DO Costers del Segre i DO Penedès. El fet que l’any passat no es pogués celebrar degut a la situació sanitària, enguany la donació sumarà també els diners que van recollir l’any 2019.

Vi per Vida, des del 2014 lluitant per la causa

“Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre que va néixer l’abril del 2014 impulsada pel sommelier Xavier Ayala. Es dedica a fer tastos multitudinaris i activitats relacionades amb el món del vi amb l’objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi.

Fins a dia d’avui, s’han organitzat 19 tastos a diferents municipis de Catalunya i els fons recollits han estat destinats un programa específic d’investigació en càncer i metàstasis de l’IRB Barcelona. D’altra banda, “Vi per Vida” també col·labora amb el #RepteMetàstasi, iniciativa posada en marxa per l’IRB Barcelona amb l’objectiu d’implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa