VadeVi
El vi tindrà la seva pròpia fira fora d’Alimentaria
  • CA
Intervin a Alimentaria

!--akiadsense-->

El vi ja té prou volum d’expositors i visitants dins d’Alimentària com per tenir la seva pròpia fira. Així, tal com avança La Vanguardia i ha pogut confirmar Vadevi, Intervin serà un saló independent i la primera edició es farà l’any 2020.

L’anunci oficial es farà aquest dimarts i arriba després de constatar la important presència del vi dins de la fira Alimentaria, un esdeveniment biannual que es fa a Barcelona i que s’ha convertit en referent mundial amb prop de 150.000 visitants.

D’altra banda, el sector havia reclamat la creació d’un saló de vins a Catalunya i aquesta notícia podria complir les expectatives. En l’última edició d’Intervin dins d’Alimentaria que es va fer el mes d’abril de l’any 2018, es va ampliar l’aposta per vins ecològics i biodinàmics amb un espai propi, es van redistribuir els espais de tast i el Vinorum Think, l’espai de reflexió a l’entorn del vi va comptar amb la presència de Jancis Robinson i Eric Asimov, crític de vins del The New York Times, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa