VadeVi
El ‘Vi per vida’ serà a la Festa Major de Lleida
  • CA
El tast de Vi per vida serà dia 12 de maig a Lleida
El tast de Vi per vida serà dia 12 de maig a Lleida

!--akiadsense-->

Diumenge 12 de maig tindrà lloc una nova edició del tast solidari organitzat per “Vi per Vida”, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer.

La nova edició del tast organitzat per “Vi per Vida” es farà a les 12 h al Restaurant 1203, situat davant del Castell de la Suda, al turó de la Seu Vella de Lleida. Un total de 150 persones podran participar en el tast solidari i contribuir així a la recaptació de fons que aniran destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona).

En aquesta ocasió, l’entrada costarà 12€ i els participants obtindran un petit obsequi com a regal. El tast anirà a càrrec del sommelier Xavier Ayala, impulsor de “Vi per Vida”. Durant l’acte es tastaran cinc vins diferents, quatre de la DO Costers del Segre i un de la DO Terra Alta.

La particularitat d’aquesta edició és que els vins del tast es relacionaran i s’acompanyaran amb l’actuació musical de David Carabén, cantant, guitarrista i compositor del grup català Mishima. El grup es va formar l’any 1999 a Barcelona i és d’estil pop, amb influència de la cançó d’autor.

Vi per Vida, cinc anys de compromís

“Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre que va néixer l’abril del 2014, impulsada pel sommelier Xavier Ayala. L’associació es dedica a fer tastos multitudinaris i activitats relacionades amb el món del vi amb l’objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi. Fins a dia d’avui, s’han organitzat 15 tastos a diferents municipis de Catalunya i s’han posat a la venda una sèrie limitada d’ampolles solidàries: Cop de Cor (AT Roca) i Rosa d’Abril Vi per Vida (Torelló).

Els fons recollits amb els tastos van destinats a l’IRB Barcelona, que té un programa específic d’investigació en càncer i metàstasis. Per altra banda, “Vi per Vida” també col·labora amb el #RepteMetàstasi, iniciativa posada en marxa per l’IRB Barcelona amb l’objectiu d’implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi. “Vi per Vida” participa activament en aquest repte i va fer entrega d’una donació de 6.000 € el passat mes de febrer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa