VadeVi
Vi per vida dona 6.500€ per la investigació sobre el càncer
  • CA
Vi per vida

!--akiadsense-->

L’últim tast es va fer a la Fàbrica Llobet-Guri de Calella, diumenge,25 de febrer. Va ser el 10è tast solidari Vi per Vida, una iniciativa promoguda pel sommelier Xavi Ayala, qui ha fet entrega a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB) dels fons recaptats durant l’edició 2016-2017, el que suposa un total de 6.500,11€ en benefici a la recerca sobre la metàstasi de càncer.

Més de 150 assistents van participar en aquest quart tast solidari que es va organitzar a Calella, conduït pel propi Xavi Ayala, qui va oferir un recorregut per 5 vins de diferents Denominacions d’Origen de Catalunya: Alella, Costers del Segre, Catalunya i Empordà i amb la que s’ha aconseguit una recaptació final de 1.380€ en aquesta nova edició.

“Vi per Vida” va néixer fa quatre anys per l’impuls de Xavier Ayala amb el propòsit de sensibilitzar sobre la metàstasi- l’extensió d’un tumor primari a òrgans distants que causa el 90% de les morts per càncer – mitjançant tres grans tastos anuals i contribuir amb els beneficis d’aquestes accions a la recerca desenvolupada en els laboratoris de Catalunya.

El de Calella ha estat el desè tast que organitza Vi per Vida i el quart que s’ha realitzat a aquesta localitat després del llançament de la iniciativa el maig de 2014 a Mollerussa. Des del primer tast, el projecte ha anat guanyant col·laboradors i suports, augmentat així el seu impacte social. Des de cellers d’arreu de Catalunya i institucions com L’INCAVI, L’Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat de Catalunya, entre moltes altres, ja hi han pres part.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa