VadeVi
“Vi per Vida” col·labora amb la campanya #RepteMetàstasi de l’IRB
  • CA
Xavier Ayala, fundador de Vi per Vida; Francesc Posas, director de l’IRB; i Eduard Batlle, investigador de l’IRB.
Xavier Ayala, fundador de Vi per Vida; Francesc Posas, director de l’IRB; i Eduard Batlle, investigador de l’IRB. | Vi per Vida

!–akiadsense–>

Vi per Vida, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer, va assistir dimecres 13 de març de 2019 a l’acte de presentació de la campanya #RepteMetàstasi“>, posada en marxa per l’Institut d’Investigació Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona). Durant l’acte, l’associació “Vi per Vida” va lliurar el xec solidari, valorat en 6.000 €, a Francesc Posas, director de l’IRB; i a Eduard Batlle, investigador de l’IRB.

La finalitat de la campanya és implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi amb l’objectiu de recaptar 5 milions d’euros durant els propers quatre anys. Per aquest motiu, l’IRB Barcelona ha habilitat una pàgina web www.reptemetastasi.com, a través de la qual recollirà donacions, testimonis, activitats de sensibilització i institucions que hi donen suport.

En roda de premsa, Francesc Posas, director de l’IRB Barcelona, va dir que “és el moment de prémer l’accelerador. Fem una crida a ciutadans, institucions, i empreses perquè s’involucrin amb la recerca per poder anar més ràpid. Aquests fons ens permetran fer un salt qualitatiu per empènyer la investigació clínica i aconseguir nous tractaments.”

Moltes persones ja hi han contribuït i, a més de “Vi per Vida”, també han col·laborat fundacions com Nedar Contra Corrent”, Fundació d’Investigació Oncològica Fero, empreses com Sysmex España, i altres donants que aporten quantitats diverses.

Els fons aconseguits amb el #RepteMetàstasi“> permetran accelerar la recerca en aquest camp de l’oncologia mitjançant la captació de talent, l’adquisició de nova tecnologia i l’habilitació de nous espais de laboratori, com una unitat de recerca en metàstasi.

Proper tast solidari de “Vi per Vida”

La nova edició del tast organitzat per “Vi per Vida” tindrà lloc el proper dia 7 d’abril a les 12 h a l’ecocentre “Les Obagues”, situat a Juneda, municipi de la província de Lleida. Un total de 100 assistents podran participar en el tast solidari i contribuir així a la recaptació de fons que aniran destinats a l’IRB Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa