El vi que pretén desencallar les negociacions del futur del govern espanyol
El vi que pretén desencallar les negociacions del futur del govern espanyol | Round Table

!--akiadsense-->

Els responsables del vi Round Table han enviat ampolles de vi a les dones del PSOE i de Unidas Podemos perquè siguin elles les que s’asseguin a negociar el futur del govern espanyol.

Carme Calvo i Irene Montero han rebut dues ampolles de vi i una d’aigua (per no incentivar el consum d’alcohol durant l’emabràs o la lactància, diuen) perquè siguin elles les que liderin les negociacions. Entenen que el vi serveix “per asseure’s, paralr i solucionar el món”.

En un comunicat fet públic justifiquen la seva iniciativa “perquè veiem la poca eficàcia dels líders homes per aconseguir arribar a un acord, perquè ens sembla una broma de mal gusr haver d’anar a votar una altra vegada perquè no ens sembla normal que no hi hagi un sol partit polític al congrés amb un lideratge femení clar, i perquè creiem que un acord en femení sí és possible”.

La proposta segueix la línia del vi, que té com a característica principal que cada ampolla porta a l’etiqueta un tema de conversa sorpresa que es descobreix rascant-la.

Nou comentari

Comparteix