VadeVi
Celler Masroig vesteix de festa el seu vi novell
  • CA

Celler Masroig acollirà aquest dissabte 12 de novembre la sisena edició de la festa del Vi Novell en una jornada que vol posar en valor la festa, la gresca i la tradició, en un ambient popular.

Aquesta edició és la segona en la qual tots els actes de celebració del Vi Novell es concentren al Priorat amb la idea d’esdevenir una data clau al calendari del vi català que reuneix any rere any aficionats i professionals del sector per celebrar l’arribada del primer vi de l’any.

El periodista i presentador de TV3 Lluís Marquina (Barcelona, 1981) serà el padrí de la sisena edició de la festa del Vi Novell 2016 de Celler Masroig (DO Montsant). Marquina va néixer a Barcelona però té vincles familiars amb el Priorat, comarca on ha passat alguns dels estius de la seva infantesa.

Un vi jove de maceració carbònica, vestit per anar de revetlla

El Vi Novell 2016 és un vi de maceració carbònica, elaborat amb les varietats autòctones garnatxa i carinyena. Des del celler el defineixes com: un vi jove, fresc i franc. De color robí intens i brillant. En nas expressa clarament la fruita vermella -maduixa i cirera, principalment- i les aromes del raïm amb un embolcall làctic de fons. En boca és suau, fresc, i retorna a la fruita vermella que trobem en nas. És vellutat, amb un pas per boca agradable i un post gust elegant.

Aquest any i després de sis edicions de celebració de la Festa del Vi Novell amb etiquetes que han posat en valor la tradició, el Celler Masroig ha apostat per una etiqueta més moderna, que convida a la festa, però no a una qualsevol, sinó a una de grossa, una festa major. Per això, des de l’Estudi Atipus s’han creat fins a sis patrons per a les etiquetes on destaquen motius com garlandes, banderes i porrons, per fer evident que la celebració fuig de convencionalismes i tradició i recupera el to transgressor i brètol que li és propi.

Els assistents a la festa seran els primers a veure la nova imatge de les ampolles i a degustar el Vi Novell 2016 un cop espinjolada la bóta pel padrí. A més a més del vi, hi haurà parades amb productes de proximitat i d’artesania.

Un únic espai amb dos ambients, entre la tradició i la innovació

Celler Masroig obrirà un any més les instal·lacions a tothom qui vulgui gaudir de l’arribada del primer vi de l’any i estan previstes activitats per amenitzar la festa per a petits i grans.

Trobareu tota la informació aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa