Presentació del cicle ViBrant">

La Catedral del Vi de Nulles (Alt Camp) acollirà, el cap de setmana del 15 al 17 de novembre, el Cicle de concerts ViBrant, un festival de música clàssica i contemporània que ofereix maridatge de música, vins, cava i gastronomia en un escenari arquitectònicament singular.

La música la posaran artistes com els pianistes Marian Màrquez, Pau Terol, Medir Bonachi i Daniel Ligorio; la violoncelista Marta Mulero i el saxofonista Gerard Marsal, mentre que el vi i el cava seran els Adernats Seducció, Instint, Ànima, Essència, Gran Reserva Brut Nature, Reserva Dolç, Rosat… I la proposta gastronòmica la dirigida per l’Anna Casabona des de El Rebost de Valls.

Els concerts començaran el divendres a la nit, en què la proposta de sopar maridatge nocturn a la Catedral del Vi de Nulles, la ViNitCultura, afegirà al programa habitual la música en directe de Marian Màrquez. Dissabte a la tarda i a la nit, els maridatges Excel·lent i Exuberant, per aquest ordre, combinaran els vins, la gastronomia i la música de dos duets, el format per Medir Bonachí i Marta Mulero i el compost per Pau Terol i Gerard Marsal. Diumenge a la tarda, el maridatge Esclatant serà protagonitzat per en Daniel Ligorio, que acompanyarà vins, cava i plats.
La proposta es presenta en aforaments limitats per a cadascuna de les sessions, des de les 55 places del sopar de divendres a les 120 de les altres sessions, amb preus que van des dels 20 als 55 €, que es poden veure reduïts si es compren abonaments per a un, dos o tres concerts.
El director del cicle, Aleix Vallverdú, destaca que el ViBrant és una proposta única, pionera, transgressora i molt atractiva, que busca, com el seu nom indica, fer vibrar els espectadors amb tots els sentits, olorant i tastant, tocant i mirant, escoltant, per això es combinen des de l’espai originalment escollit per l’ocasió, amb una acústica especial que pot donar molt de joc, fins els músics de prestigi, passant per l’excel·lent proposta de vins i caves Adernats o la gastronomia de El Rebost. “Una ocasió única per visitar la Catedral del Vi de Nulles i gaudir-la amb tots els sentits”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa