VadeVi
Vic, capital de Catalunya, i d’Alella, Costers del Segre i Tarragona
  • CA

L’Alto Sios 2010 del celler Costers del Sió en representació de la DO Costers del Segre, l’Habitat blanc 2012 de Miguel Torres per la DO Catalunya, el Marfil Generós Semi Solera 1976 d’Alella Vinícola en representació de la DO Alella, i un substitut de luxe per la DO Tarragona: la Garnatxa Solera 1926 de De Muller, que va ocupar el lloc del momentàniament exhaurit Pajarete De Muller Solera 1851.

Amb aquests vins, Joan Nebot, director dels Premis Vinari i de VADEVI.cat va il·lustrar la història i la realitat actual d’aquestes tres denominacions d’origen. Els vins són els guardonats en la categoria de Vinari Especial de la DO, és a dir, cadascun dels quatre vins tastats ha estat el més ben puntuat de la seva DO d’entre els vins de totes les categories participants als Premis Vinari. Només el de Torres va ser Plata (l’Or ja es va tastar en una sessió anterior) i la Garnatxa de 1926, que va ser el millor vi de la DO Tarragona en l’edició 2013, atès que no hi havia ampolles disponibles del guanyador de l’edició 2014.

Aquest ha estat el 7è d’un cicle de tastos que es duen a terme al Centre Cívic el Montseny (Avinguda del Montseny, 16) els divendres a la tarda, i que consta de vuit sessions fins el 26 de juny (sessions d’hora i mitja) en horari de tarda.

Més informació al seu web www.vic.cat/ccvic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa