VadeVi
Víctor Grífols s’indigna i nega rotundament que hagi comprat part de Juvé & Camps
  • CA

Víctor Grífols, màxim responsable de l’empresa farmacèutica que porta el seu nom i que en aquests moments és una de les més influent en el sector a tot el món, ha negat rotundament que la seva companyia hagi comprat part de Juvé & Camps.

Ha estat en una entrevista aquest dimarts al Mati de Catalunya Ràdio i la negativa ha fregat la indignació tot recordant que qui ha adquirit part de l’accionariat de l’empresa cavista és Scraton, una societat inversora. “Scranton és un grup d’executius, dinou concretament, que té inversions en diversos sectors, hi ha tres Grífols i tots tenim la mateixa participació, però això no és Grífols!. La gent s’entesta en dir que és Grífols, però això no és Grífols, vale? (…) estic tip de dir que no, però és igual” assegurava l’empresari a la pregunta de Mònica Terribas.

L’adquisició per part de Scranton ha permès a Juvé & Camps sortir d’un atzucac econòmic quan una branca de la família va posar a la venda les seves accions. Ara, la seva consellera delegada, Meritxell Juvé explicava en declaracions a Vadevi que l’empresa passa un bon moment econòmic.

Víctor Grífols recorda que aquest fons d’inversió, que té la seu a Holanda però que tots els accionistes són d’aquí, té participació en el Juventut de bàsquet, en una empresa de drons que treballen en agricultura i també té una part de Juvé & Camps, però vol deixar molt clar que no és Grífols.

Podeu recuperar aquests moment de l’entrevista a partir del minut 25.30.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa