VadeVi
[VÍDEO] La campanya de Nadal de Vallformosa: perquè ens tornin el que ens pertany
La campanya de Vallformosa 'Ens Pertany'
La campanya de Vallformosa ‘Ens Pertany”

!--akiadsense-->

Vallformosa, presenta la campanya #EnsPertany una reflexió sobre les debilitats i les contradiccions amb les que convivim com a societat, “però a través d’una mirada optimista i esperançadora cap a un futur millor, que ens permeti avançar i, a l’hora, recuperar tot allò que ens ha mancat durant aquest 2020”, expliquen des del celler.

La conceptualització de la campanya està alineada amb la missió de la companyia en dotar de valor a les persones i com aquestes es relacionen amb el territori. Així expliquen l’univers de cada una de les marques: Vallformosa i la celebració; Mistinguett i les dones; Cultivare i la Cultura i Gran Barón i la importància de compartir. Tot això amb l’objectiu de transmetre la importància de la cadena de valor de la companyia: des dels viticultors, passant pels treballadors i intermediaris, fins al consumidor final. Cal destacar que gran part dels personatges que apareixen a l’espot són persones reals i vinculades directament amb Vallformosa, de la mateixa manera que el set de rodatge on s’ha gravat la peça audiovisual és sota la cava.

Amb un gest de complicitat a l’hostaleria, un dels sectors més afectats per la pandèmia, la protagonista de l’spot, una jove xef, mostra metafòricament les ganes de recuperar la normalitat i el que #EnsPertany.

Marta Vidal, CEO de Vallformosa, ha explicat que “el 2020 ha estat un any excepcional en tots els sentits. Per això, des de Vallformosa hem volgut presentar una campanya real, amb protagonistes reals a través d’una mirada optimista i esperançadora, sense oblidar el que hem viscut, mostrant les nostres ganes de recuperar la normalitat, intentant transmetre la sensibilitat i complicitat amb el més important: les persones”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa