El grup Castell d’Or presenta la seva nova campanya reivindicant els espais de la tarda que podem recuperar els propers mesos per gaudir i fer d’un dia normal un instant per recordar. Amb la tarda, “tornen les trobades, tornen totes aquelles coses que ens fan ser qui som: persones que vivim i compartim la felicitat dels petits moments del dia a dia”. La necessitat d’il·lusionar-nos i viure instants d’alegria després de molts mesos de restriccions.

La campanya mostra quatre històries breus que reflecteixen els moments en família, en parella o amb amics. La gravació dels diferents anuncis ha tingut lloc a espais mítics de la ciutat de Tarragona com el Carrer Escrivanies Velles o el Carrer Santa Anna, i a Salou, s’ha triat el Mirador dels Pilons.

Castell d’Or ha volgut apostar també pel talent local per a aquesta producció amb l’objectiu de posar en valor el territori ha apostat per We Do This, una productora ubicada a Tarragona.

Campanya Castell d'OR,
Campanya Castell d’OR, “la tarda és nostra” on es veu l’enganxina dels Vinari | captura

Una picada d’ull als Premis Vinari

Algunes ampolles de la marca que surten al vídeo incorporen la medalla que els acredita com a guanyadors dels Premis Vinari. Precisament, en en la imatge que hi ha tot just a sobre d’aquestes línies, s’hi veu la medalla d’or que va reconèixer, la passada edició, el seu Brut Orgànic com al millor de la categoria dels escumosos joves.

Nou comentari

Comparteix