VadeVi
[vídeo] “La tarda és nostra”, nova campanya de Castell d’Or
  • CA

El grup Castell d’Or presenta la seva nova campanya reivindicant els espais de la tarda que podem recuperar els propers mesos per gaudir i fer d’un dia normal un instant per recordar. Amb la tarda, “tornen les trobades, tornen totes aquelles coses que ens fan ser qui som: persones que vivim i compartim la felicitat dels petits moments del dia a dia”. La necessitat d’il·lusionar-nos i viure instants d’alegria després de molts mesos de restriccions.

La campanya mostra quatre històries breus que reflecteixen els moments en família, en parella o amb amics. La gravació dels diferents anuncis ha tingut lloc a espais mítics de la ciutat de Tarragona com el Carrer Escrivanies Velles o el Carrer Santa Anna, i a Salou, s’ha triat el Mirador dels Pilons.

Castell d’Or ha volgut apostar també pel talent local per a aquesta producció amb l’objectiu de posar en valor el territori ha apostat per We Do This, una productora ubicada a Tarragona.

Campanya Castell d'OR,
Campanya Castell d’OR, “la tarda és nostra” on es veu l’enganxina dels Vinari | captura

Una picada d’ull als Premis Vinari

Algunes ampolles de la marca que surten al vídeo incorporen la medalla que els acredita com a guanyadors dels Premis Vinari. Precisament, en en la imatge que hi ha tot just a sobre d’aquestes línies, s’hi veu la medalla d’or que va reconèixer, la passada edició, el seu Brut Orgànic com al millor de la categoria dels escumosos joves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa