VadeVi
[VÍDEO] L’espot de Nadal de Freixenet: daurat però sense ‘bombolles’
  • CA
L'espot de Freixenet del Nadal 2020

!--akiadsense-->

Seguint la tradicio nadalenca, Freixenet ha presentat la seva campanya de Nadal. Enguany, la firma aposta per l’eslògan ‘La vida és com la celebres’, amb un anunci televisiu basat en sis situacions quotidianes que desencadenen una celebració i un brindis amb cava. Els responsables de la campanya han destacat la intenció de refer la imatge dels darrers anys, apostant per un “to jove i actual”, si bé han volgut mantenir icones “com el color daurat i l’ambient mediterrani”.

“Amb aquesta campanya volem acostar-nos encara més als nostres consumidors, són moments difícils i volem aportar optimisme i alegria. Volem que redescobreixin que es poden celebrar coses quotidianes i petites”, ha destacat la directora de Màrqueting del Grup Freixenet, Gabriela Rivieccio.

La campanya de Nadal arrencarà aquest mateix dijous a les xarxes socials, on es fomentarà la publicació de brindis per part dels consumidors. Cada fotografia compartida, revertirà en el donatiu d’1 euro de Freixenet a FESBAL (Federació Espanyola de Bancs d’Aliments), mentre que els participants entraran al sorteig de tot un any d’abastiment de cava gratuït. Pel que fa a l’anunci de televisió, aquest s’estrenarà divendres 4 de desembre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa