VadeVi
[VÍDEO] La neu destrueix el celler Vall Llach a Porrera
  • CA
Una de les parets ha cedit i ha caigut al carrer
Una de les parets ha cedit i ha caigut al carrer

!–akiadsense–>

El temporal de neu ha destruit el celler Vall Llach a Porrera. Ubicat al centre del poble en dos edificis rehabilitats, ha vist com la teulada d’un dels dos edificis s’enfonsava pel pes de la neu. No és el de l’entrada principal del celler, sinó el del costat. Un edifici adquirit per Vall llach fa 3 anys i rehabilitat però que no ha pogut suportar el pes de la neu d’aquest dos dies.

Els fets han passat entre les 6h i les 7h d’aquest matí i com que no hi havia ningú treballant al celler no s’han de lamentar danys personals. El director del celler, Roger Simó, explica a Vadevi que el primer que ha fet ha estat pensar en Rendé Masdéu, les instal·lacions del qual van quedar totalment arrasades per la riurada del Francolí d’ara fa un any. “No penses que una cosa com aquesta pugui passar”, relata.

A sota la runa hi ha quedat el vi del 2020, la càmera frigorífica, una part de vins embotellats i tota la resta de la zona d’elaboració els vins que és la que ha quedat més afectada. També una sala nova de criança, tot i que pensen que podria no haver-se vist afectada perquè està soterrada.

Els bombers s’han desplaçat al llocs dels fets i han precintat la zona però de moment no hi poden accedir encara perquè han d’avaluar els riscos i perquè encara continua nevant,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa