VadeVi
Espectacle enogastronòmic amb Isma Prados, al Vijazz 2016

Ametller Origen participa un any més a la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès que se celebra els dies 1, 2 i 3 de juliol a Vilafranca del Penedès. En aquesta ocasió, el plat fort de la companyia serà un espectacle culinari que dirigirà el cuiner Isma Prados, Director de l’Oficina Tècnica Gastronòmica d’Ametller Origen.

Així, els assistents podran gaudir d’una posada en escena protagonitzada pel xef, que presentarà els vins i caves més singulars de la casa i una primícia: el tast de les primeres ampolles del nou projecte vitivinícola del celler Mata d’Abelló del Penedès.

L’Isma Prados proposarà una sessió de maridatges partint de la personalitat d’aquests vins. Conèixer quins son els ingredients àcids que no destorben al vi i com es poden associar i identificar cadascun dels matisos organolèptics seran només algunes de les preguntes que es podran resoldre i donarà les claus per saber com s’ha de desenvolupar qualsevol àpat on s’hagi triat prèviament el vi. Productes que s’acompanyaran i argumentaran amb la confluència dels orígens del vi i els seus maridatges com a aliments en sí mateixos.

Més informació i programa del Vijazz Penedès 2016 seguint aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa