VadeVi
Vijazz 2016: el festival del milió i mig d’euros

L’Alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull, i el president del Tastavins Penedès, Joan Tarrada, han fet balanç del Vijazz Penedès 2016, que arribava a la desena edició.

Tarrada ha definit el Vijazz d’enguany com a “genial, perquè després de 10 anys encara seguim creixent i millorant d’any en any”.

El president dels Tastavins xifrava en 56.000 els visitants al festival i en més d’1,5 milions d’euros l’impacte econòmic que genera al Penedès.

Ha destacat la molt bona acollida dels nous espais destinats al públic jove com el claustre de Sant Francesc on els concerts van omplir i es van vendre totes les places; la presència i la bona acollida dels Food Trucks que va resoldre una mancança detectada en enquestes els anys anteriors; les 1.500 places dels tastos i maridatges exhaurides i l’alta qualitat dels mateixos; i el nivell altíssim i les bones crítiques dels concerts de jazz.

Joan Tarrada també ha donat xifres sobre la procedència dels visitants: 40% del Penedès, 20% de la província de Barcelona, 20% de la resta de Catalunya i d’Espanya i 20% d’estrangers amb gran presència de públic francès.

Per la seva banda, l’Alcalde Pere Regull també feia una valoració molt positiva del Vijazz. Assegura que “genera un gran moviment econòmic i promoció del Penedès a l’exterior mitjançant un element que ens dóna identitat com és el vi”. I afegia que “cada euro invertit en el Vijazz ha triplicat la seva repercussió directa en el territori”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa