El Vijazz més gastronòmic

A l’Espai Ametller Orígens, Isma Prados guiarà els maridatges donant consells culinaris

Més de 40 cellers i bodegues del Penedès portaran les seves millors referènci­es de vins i caves a l’espai de tast del Festival Banc Sabadell Vijazz Penedès. Rosats, blancs, negres, clàssic i dolços penedesencs deleitaran els paladars de totes les persones que s’acostin a aquesta desena edició de la Fira.

Enguany tota proposta de tasts de vins i caves -que es farà a la Sala de Tast TR3SC i a la Sala de Tast Ametller Orígens- estarà maridada. Els maridatges que es facin amb productes de la Casa Ametller (truites, pernils, formatges, foies, cremes, melmelada…) estaran dirigits pel cuiner Isma Prados, que anirà oferint consells culinaris.

També hi haurà maridatges amb productes selectes com anxoves, foie, sushis, pernils; i un any més, els més agosarats podran participar dels nocturns, els quals es maridararan amb literatura eròtica.

Les reserves als maridatges es poden fer a través del web oficial. Les reserves estaran actives fins a exhaurir places.


Nou comentari