Els jardins del castell de Vila-seca acolliran del 14 al 16 de juliol la mostra gastronòmica “TASTVM VILA-SECA. El maridatge de la nostra terra”. Una activitat que organitza el Patronat Municipal de Turisme amb l’objectiu de promoure i posar en valor els vins i la gastronomia del territori, així com donar a conèixer els seus valors com a productes de proximitat i qualitat, vinculats a la dieta mediterrània.

El món gastronòmic hi serà representat mitjançant espais de tast de tapes elaborades amb productes típics del país, exemple directe de l’ús dels productes de la cuina, generant així també relacions entre els professionals vitivinícoles i de la restauració. A més, es comptarà amb espais d’activitats oberts al públic amb un programa que ocupi les franges principals de la mostra.

La mostra gastronòmica de Vila-seca disposarà d’un espai on s’ubicaran sis cooperatives de les diferents DO del territori tarragoní i 12 cellers (dos de cada DO), una zona de restauració i tast de tapes que s’ubiquin 8 representants de la gastronomia i diverses zones per a activitats.

Durant la mostra tindran lloc activitats relacionades amb els productes vitivinícoles i la gastronomia, com showcookings, tant per al públic general com per al professional, diversos tastos, amb Jordi Alcover i Sílvia Naranjo de la Guia de Vins de Catalunya i degustacions, actuacions musicals i activitats infantils.

Es pot trobar més informació i el programa detallat de les jornades a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa