VadeVi
Vilarnau i el Trofeu Godó celebren un partit entre vinyes
  • CA

Vilarnau serà, des d’ara i durant els propers quatre anys, el cava oficial del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó. Per celebrar aquesta nova relació, les vinyes del celler han estat l’escenari d’un partit de tennis que ha enfrontat el director del torneig, l’extennista David Ferrer, i Tommy Robredo, un nom destacat d’aquest esport a l’Estat i que ha avui mateix ha anunciat la seva retirada.

Tommy Robredo i David Ferrer s’han enfrontat en un partit d’exhibició en l’escenari excepcional de les vinyes de Vilarnau per celebrar la relació entre el celler i el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó

Així, com ja va passar el 2021, el cava i el tennis s’han tornat a unir i Vilarnau reforça la seva aposta per aquest esforç, que durarà, com a mínim fins d’aquí quatre edicions del Trofeu Godó. Així doncs, els caves ecològics de Vilarnau seran presents en aquest prestigiós campionat, que se celebra a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona – 1899 i que és tota una referència al circuit ATP en matèria esportiva però també de sostenibilitat.

Vilarnau, per la seva banda, també comparteix aquest esforç per fer el màxim de sostenible la seva activitat, i no només aposta per l’elaboració ecològica dels caves i per un desenvolupament equilibrat sinó que, a més, compta amb la certificació “Wineries for Climate Protection”.

Tommy Robredo ha aprofitat aquesta ocasió tan especial per anunciar oficialment que penja la raqueta

La terra batuda del club s’ha traslladat fins a les vinyes de Vilarnau, on s’ha construït una pista de tennis i unes grades per a aquest partit d’exhibició. Aquí, entre Montserrat i el Mediterrani, Ferrer i Robredo han jugat un partit d’exhibició únic, al final del qual Robredo ha anunciat que es retirava del tennis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa