VadeVi
Vinagres Forvm canvia l’estètica després de tres dècades

Vinagres Forvm, un dels productes més reputats del celler Avgvstvs Forvm, canvia d’imatge després de 30 anys. Amb la intenció de potenciar una marca que s’ha fet essencial en moltes cuines de tot el planeta, presenten ara una nova ampolla amb la qual volen fer un salt qualitatiu per presentar aquest vinagre fruit del seu celler del Penedès, no només per raons estètiques sinó per fer-lo més còmode, més higiènic i reutilitzable.

L’ampolla, que estarà disponible en els tres formats habituals de 25cl, 50cl i 1l, suposa el primer canvi de l’envàs original després de tres dècades mantenint-lo. La seva forma canviarà, inspirant-se en la de les àmfores romanes, mostrant la relació íntima d’Avgustvs Forum amb el passat romà. A més, però, les textures gravades al vidre també fan referència als estrats de terra del Penedès i a les formes i textures dels plats que es poden cuinar amb aquests vinagres, d’una qualitat molt alta.

Així, Avgvstvs Forvm mira d’aconseguir que els seus vinagres aconsegueixin el seu espai a les botigues gourmet, on l’envàs té un paper molt important a l’hora de triar producte. Tot i això, és clar, la vessant més pràctica no s’ha oblidat, i el celler ha volgut que la nova ampolla també fos més fàcil d’emprar.

Per començar, té una sèrie d’indicadors que fan més senzill reutilitzar-la per fer vinagretes sense que calgui ser un expert en cuina. Un cop el nivell de vinagre arribi a l’inici de les línies rugoses de dalt de l’ampolla, només caldrà un bon oli d’oliva verge extra i remoure-la per tenir les proporcions idònies. Així, amb aquesta proposta de reutilització, també s’aconseguirà que l’envàs sigui encara més sostenible. El tap, que també és nou, està pensat per facilitar la dosificació, i se n’ha millorat la resistència perquè sobrevisqui a petits accidents i el producte es conservi intacte.

Des del mateix celler, expliquen que volen “oferir noves propostes a un món en constant canvi” però sense que això deixi de ser una aposta per “l’eficiència, la sostenibilitat i la bellesa” d’un envàs que volen que estigui a l’alçada de la qualitat del que conté.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa