VadeVi
‘Un vino de cojones’ per “continuar recordant durant anys” l’actor Pepe Rubianes
  • CA
Carmen Rubianes, germana de l'actor Pepe Rubianes
Carmen Rubianes, germana de l’actor Pepe Rubianes | N.R

!–akiadsense–>

“Un vino de cojones”. Així s’ha presentat aquest dilluns al migdia un nou vi per homenatjar l’actor Pepe Rubianes, elaborat pel Celler de Batea i promogut per l’empresa Lovers Wine Elegance. L’acte, presentat pels també actors Cristina Dilla i Mingo Ràfols a la Sala Luz de Gas de Barcelona, ha comptat amb la presència de la germana de l’actor, Carmen Rubianes. “El meu pare i el meu germà eren grans bevedors de vins”, ha explicat, i ha destacat que “es tracta d’un vi assequible, per la gent senzilla, com li agradava al Pepe”. L’ampolla val 8 euros.

Per la seva banda, els propietaris de Lovers Wine Elegance, Joan Carles Beltrán i Nathalie Le Gosles, han explicat com va sorgir la idea de fer aquest vi. “Estàvem en un homenatge al Pepe Rubianes i, mirant una foto seva amb la mà estesa, vaig sentir que el Pepe em deia: ‘Hazme un vino, cojones’!”, ha relatat Bertran. És un vi solidari i, per tant, part dels diners que es guanyin amb la venta de les ampolles anirà destinat a Open Arms i Territorio Masai.

A més, el vi compta amb una etiqueta de realitat augmentada i, segons ha explicat l’enòloga de l’empresa, Júlia Alegre, la intenció era “fer una cosa revolucionària, de l’estil del Pepe Rubianes”. “Volíem trobar l’essència de l’actor”, ha insistit. Es tracta d’un vi 100% garnatxa negra de vinyes seleccionades de més de 25 anys, i amb D.O Terra Alta

El vi Pepe Rubianes està elaborat amb llevats salvatges, propis de la vinya, amb una graduació del 14%. Alegre ha assenyalat que en boca té sabor a fruits vermells, cirera i tocs de regalèssia. “És un vi potent però molt fàcil de beure, que marida amb carns, formatges i salses fortes”, ha conclòs.

L’acte de presentació ha acabat amb un monòleg de La Motos, Neus Motos Canal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa