VadeVi
Vins catalans a l’abast, amb un sol clic, a #AlimentsdeProp
Vins

!--akiadsense-->

Prodeca, la Promotora dels aliments catalans, ha posat en marxa un nou web per reunir totes les iniciatives individuals i col·lectives que posen en contacte productors i consumidors amb la finalitat de facilitar la comercialització de productes de proximitat en aquest context d’excepcionalitat.

El nou cercador d’#AlimentsDeProp posa a disposició de la ciutadania i les empreses un llistat d’iniciatives del sector agroalimentari identificades per àmbit territorial i per categoria de producte per augmentar-ne la visibilitat. La iniciativa recull i aglutina les diverses propostes comercials públic-privades de productors locals catalans i les ordena sota una mateixa plataforma facilitant el seu contacte per part dels consumidors.

De moment, disposa de més d’un centenar de propostes, amb establiments, cellers o cooperatives, així com d’iniciatives col·lectives, entre les quals es pot trobar Pagesia a casa o Slow Food. El web compta amb un formulari perquè els productors locals catalans es puguin donar d’alta i compartir la seva oferta d’aliments i begudes de proximitat.

Ramon Sentmartí, director gerent de Prodeca, destaca que “amb #AlimentsDeProp recollim totes les iniciatives agroalimentàries que posen en valor la pagesia i el sector agroalimentari per proveir d’aliments a la ciutadania durant la pandèmia de la Covid-19. Volem retornar a la pagesia i al sector el que està fent per nosaltres, oferint- li la màxima visibilitat, i prioritzant el comerç local i de proximitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa