La gran nit dels Premis Vinari 2017
La gran nit dels Premis Vinari també és emoció | Jordi Play

!–akiadsense–>

!–akiadsense–>

Un sol vi d’entre els més de nou-cents que s’han tastat a cegues serà el Gran Vinari d’Or en la sisena edició dels Premis Vinari. I això se sabrà poc abans de les 23’00h d’aquest divendres, en la que és la gran nit dels vins catalans. La gala es farà en un Auditori de Vilafranca ple de gom a gom, però la major part dels que la seguiran ho podran fer des del sofà de casa, gràcies a la retransmissió en directe que farà Canal 33.

L’equip dels Premis Vinari, encapçalat per Eva Vicens -directora- i Ester Bachs -directora tècnica- ha treballat durant tot un any per condensar, en cinquanta minuts, el reconeixement dels experts del país als millors elaboradors, als que han fet alguna cosa més que un bon vi. Aquesta nit, a Vilafranca -la capital del vi català-, es repartiran metalls (or, plata i bronze) i se subratllarà una trajectòria personal, un projecte ecològic i el millor disseny. Però sobretot es posarà els vins catalans en el seu conjunt en el lloc que els pertoca per qualitat i singularitat.

Vadevi i el grup el Món difondran l’esdeveniment, amb una especial incidència en les xarxes socials (#Vinari18) per a que el vi català surti a escena davant del país que el fa possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa