VadeVi
Vins catalans i la Vall de Camprodon, un brindis perfecte
  • CA
Fira MountainVi a Camprodon
Fira MountainVi a Camprodon | N.R

!--akiadsense-->

A més de 1.000 metres d’alçada i en plena canícula estiuenca s’han trobat més d’una desena de cellers catalans per participar en la primera edició de la fira MountainVi. Aquesta original fira de vins ha tingut lloc als jardins de l’Hotel Puig Francó de Camprodon aquest dissabte, en un marc inigualable i amb tot pensat perquè els assistents passessin un agradable dia en família alhora que es promocionaven els vins catalans. El temps va acompanyar: ni fred ni massa sol ni calor, el que ha permès gaudir entre prats i muntanyes de platets de gastronomia rural acompanyats amb grans vins i caves del país.

El responsable de Consultvi -empresa organitzadora de l’esdeveniment-, Arnau Marco, ha explicat a VADEVI que l’objectiu de la fira és “crear les condicions per passar una magnífica jornada en família i amics en un entorn que convidi a tastar els millors vins i productes locals”. Ara ja tenen la vista posada en el futur: “El que volem és que la fira es consolidi”, ha assegurat Marco. El punt de partida és òptim: bona organització, inflables i tallers de manualitats pels nens i, amb un tiquet inicial de 12 euros, una copa Riedel -que els assistents es podien emportar- i 4 degustacions de vi o menjar.

La Fira MountainVi a l'Hotel Puig Francó de Camprodon
La Fira MountainVi a l’Hotel Puig Francó de Camprodon | N.R

!--akiadsense-->

Els cellers participants a la primera fira MountainVi han estat: Sant Josep Vins (DO Terra Alta), Muscàndia (DO Cava), Mont Rubí, (DO Penedès), Testuan, (DO Alella i DO Montsant), Devinssi (DOQ Priorat), Matallonga (DO Costers del Segre), Mestres (DO Cava i Penedès), Juvè&Camps (DO Cava i Penedès), Marco Abella (DOQ Priora)t, Camí de la Font, Gandesa (Terra Alta) i Masroig (Montsant), Jardi dels Sentits, (Sense DO, situat a l’Alt Penedès).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa