VadeVi
Els vins de Família Torres tornen aquest Nadal a la Vall d’Aran
  • CA
Festa fi d'any Vador

!--akiadsense-->

Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàticsals residents i visitants de la Vall d’Aran. Així, del 27 de desembre al 6 de gener, els amants del vi tindran l’oportunitat de tastar, en l’espai batejat com Familia Torres Lounge, els grans vins que el celler familiar centenari elabora en diferents denominacions d’origen, tots ells disponibles a copes.

La proposta contempla un total de deu vins: nou vins de quatre denominacions d’origen i un vi escumós. Del Penedès, Família Torres proposa el seu vi insígnia, Mas La Plana, un cabernet sauvignon que va fer història els anys 70 en vèncer grans vins francesos a les Olimpíades del Vi de París. També tres vins de finca de Jean Leon, el celler que dirigeix Mireia Torres preservant el llegat del seu fundador: Jean Leon Vinya Gigi, elaborat amb chardonnay, i els vins negres Jean Leon Le Havre i Jean Leon Vinya Palau, fets amb les varietats cabernet sauvignon i merlot respectivament.

De la Conca de Barberà, el celler presenta les seves tres referències: Grans Muralles, el vi elaborat amb varietats autòctones catalanes i primer exponent del seu projecte de recuperació de varietats ancestrals; Milmanda, un vi històric considerat un dels millors chardonnays de l’Estat espanyol, i Sons de Prades, elaborat amb ceps més joves de chardonnay de la mateixa finca de Milmanda. De Costers del Segre, hi haurà Purgatori, un vi de perfil mediterrani i una de les últimes novetats de la Família Torres; i de la Ribera del Duero, Celeste Crianza, un tinto fino fresc i aromàtic que neix a 900 metres d’altura.

Vardon Kennett, el primer escumós que elabora la Família Torres a Catalunya, serà l’opció idònia per a aquells que prefereixin les bombolles. Aquest extra brut fresc i elegant, procedent de vinyes pròpies d’altura, completa aquesta original experiència vínica nadalenca, on també s’oferirà la possibilitat de maridar els vins amb una selecció de tapes. Familia Torres Lounge estarà ubicat al passeig de la Llibertat de Vielha i obrirà cada dia de 12 a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre.

El brindis de cap d’any

Vardon Kennett serà l’encarregat, com l’any passat, de donar la benvinguda al 2019 amb una festa de cap d’any a la plaça de l’església de Sant Miquèu de Vielha. Els assistents podran fer les campanades i brindar amb un copa d’aquest exclusiu escumós, tot gaudint d’una nit màgica amenitzada amb música fins ben entrada la matinada. A més a més, Vardon Kennett tindrà, durant tot el mes de desembre, una presència destacada a Vielha i altres poblacions com Artíes i Salardú, ja que vestirà els arbres de nadal i els aparadors d’alguns establiments especialitzats. Diferents restaurants de la Vall d’Aran oferiran també activitats entorn al vi com tastos i maridatges, de la mà de Família Torres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa