VadeVi
Vins i Licors Grau i els Premis Vinari renoven l’acord per l’edició 2019
  • CA
La família Grau amb Anton Mata, Premi Vinari a la Trajectòria Professsional den el món del vi 2018
La família Grau amb Anton Mata, Premi Vinari a la Trajectòria Professsional den el món del vi 2018 | Jordi Play

!–akiadsense–>

Vins i Licors Grau aposta per segon any consecutiu per la promoció del vi català a través dels Premis Vinari. L’empresa de Palafrugell se suma al concurs i de nou, en la setena edició, donarà nom al Premi a la Trajectòria Professional en el món del vi.

Aquesta guardó, un dels més emblemàtics del Premis Vinari, reconeix la feina d’algú representatiu del sector, de l’àmbit que sigui i que ha destacat per la seva aportació en el món del vi. En l’edició 2018, el Premis a la Trajectòria va recaure en Anton Mata, del celler Recaredo.

Tal com explicava en aquesta entrevista, va ser precursor en la comercialització d’escumosos de llarga criança quan quasi ningú pensava que fos ni possible, ni viable i en contra d’una part del sector. El temps finalment li ha donat la raó, i ara ningú dubta del potencial d’envelliment dels escumosos.

Des de Vins i Licors Grau volen reconéixer a través del premi que porta el seu nom, trajectòries com la de Mata. Aquells que han estat precursors, constants i fidels al vi que es fa a casa nostra. Aquells que han cregut en la seva qualitat i des de diversos àmbit l’han impulsat.

A Vins i Licors Grau tenen una de les enoteques amb més referències del món
A Vins i Licors Grau tenen una de les enoteques amb més referències del món | Cedida

!–akiadsense–>

A més a més, i ja des de l’edició passada, aquest acord de col·laboració amb els Premis Vinari, permet la compra d’una gran selecció dels vins guardonats d’una manera còmoda i ràpida a través de Grauonline.

Recordem que a més de tenir una de les botigues de vins més grans del món, amb més de 12.000 referències, l’aposta per la venda per internet és molt forta i ja hi venen un 10% del seu producte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa