VadeVi
Els vins negres de la DO Penedès prenen Barcelona
  • CA
Presentació dels vins negres d'alta gamma de la DO Penedès a Vilafranca
Presentació dels vins negres d’alta gamma de la DO Penedès a Vilafranca

!--akiadsense-->

El restaurant El Gat Blau i la DO Penedès volen reivindicar la qualitat dels vins negres d’aquesta Denominació d’Origen i donar-los a conèixer entre el públic barceloní. És per això que han organitzat l’esdeveniment, sota el títol “L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès… Una joia de vins!” pel dia 27 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau.

Es farà de les 19h a 23h i és el primer cop que s’organitza un acte com aquest a Barcelona amb la participació de 14 cellers de la DO Penedès amb vins de gamma alta. El tast s’acompanyarà amb propostes gastronòmiques pròpies de la cuina penedesenca, i propostes culturals com la dansa, la música i una exposició de joies de temàtica vitivinícola.

Un dels objectius de l’esdeveniment és acostar al públic final els vins negres de la DO Penedès. Segons seu director, Francesc Olivella, “la nostra vinculació amb la ciutat és molt estreta. Ells llaços que ens uneixen són cada vegada més forts cosa que ens permet considerar-nos la denominació d’origen de Barcelona”. “El 37% dels vins Penedès són negres. Cal que el públic barceloní conegui el seu alt nivell”, explica Olivella. “L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès… Una joia de vins!” acollirà 14 cellers de la DO Penedès: Albet i Noya, Celler Avgvstvs Forum, Can Feixes, Jean Leon, Cellers Torres, Oriol Rossell, Bodegues Pinord, Can Descregut, Viladellops, Parató, Parés Baltà, Jané Ventura, Bodegues Ca N’Estalella i Bodegues Sumarroca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa