VadeVi
Els vins de Qalidès, protagonistes de la Xerigotada
  • CA
Xerigotada 2018

Xerigots, empresa de serveis a l’hostaleria especialitzada en formatges, organitza la quarta edició de la seva festa anual, la Xerigotada, els propers dies 25 i 26 d’octubre al seu Obrador situat a Vilafranca del Penedès. En aquesta edició de la Xerigotada els formatges es podran acompanyar dels vins dels cellers que composen l’Associació Qalidès, Terrers del Penedès.

A la Xerigotada es podran tastar vins dels cellers Albet i Noya, Cellers Avgvstvs Forvm, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig Sabaté i Coca, Gramona, Pardas, Jané Ventura, Jean Leon, Mas Comtal, Família Torres, Mas Candí, Finca Viladellops i Parés Baltà.

Durant la festa es podran visitar els cups subterranis on s’afinen els formatges, cups on antigament s’havia emmagatzemat vi i que reuneixen les condicions òptimes per acabar de madurar i perfilar els formatges. La visita serà especial perquè es podrà gaudir d’una perfomance teatral a càrrec de Clara Cols, actriu, productora i cofundadora de la companyia Flyhard i de la Sala Flyhard de Barcelona, ha participat en molts muntatges teatrals.

A la Xerigotada no hi pot faltar la música i en aquesta edició anirà a càrrec d’un duet format per Xavi López al saxo alt i flauta travessera i per Carles Sanz al piano. Tots dos comparteixen la passió per la música creativa i improvisada juntament amb una vocació docent; el Xavi és professor a l’Escola Municipal de l’Alt Penedès i el Carles és professor a l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. El repertori que portaran serà força eclèctic combinant rock, pop, jazz i ritmes brasilenys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa