VadeVi
Formatges i vins de muntanya, aquest cap de setmana a Llívia
  • CA

El celler Casa Patau situat a Menàrguens, a la comarca de La Noguera, serà un dels protagonistes del Mercat de vi i formatge de muntanya que tindrà lloc a Llívia aquest diumenge 2 d’agost al centre del poble. El Mercat comptarà també amb la participació dels vins Carisma, coneguts com a vins d’alçada o vins de muntanya fets a l’alt Urgell, al poble de Montanissell.

Aquests dos cellers, el primer amb Denominació d’Origen Costers de Segre i el segon, Montant i Sell, estaran acompanyats per referències d’altres cellers de les DO Empordà, Penedès i Pla de Bages, juntament amb vins del celler Vinya Canyal de Vilajuïga i els de taula del celler Can Pereclara de Calonge. També hi haurà vins generosos en bóta.

Pel que fa als formatges, cal destacar la participació de la Formatgeria Vilabella, d’Isona i Conca Dellà, al Pallars Jussà, a més d’altres formatgeries d’elaboració artesana del Pirineu i Prepirineu català.

El Mercat de vi i formatge de muntanya és una de les principals activitats que s’inclouran en la primera Festa de la transhumància d’agost, a Llívia. Aquesta és una celebració de caire cultural, dissenyada per l’Ajuntament de Llívia i l’empresa Eixmedia per fer divulgació del que és la transhumància i tot el que aquesta ha comportat històricament per a les zones rurals i de muntanya, pensant especialment en els visitants d’estiu de La Cerdanya.

Per a més informació: [email protected] o bé al telèfon 639 669 596.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa