VadeVi
Vins i música d’autor al Decanta, a partir de dijous
  • CA

La Taverna Musical de la botiga Cal Feru durant el Decanta 2014

Els plats forts d’aquesta segona edició del Festival Decanta que s’allarga fins diumenge són els tres concerts, en els quals es vincularà la música d’un artista amb els vins o caves d’un celler del Penedès.

El cap de setmana es podran gaudir els concerts de Joan Colomo amb els vins de Can Vich, Maika Makovski amb els vins del celler Can Ràfols dels Caus, i Toti Soler amb els caves Freixenet.

La primera de les activitats serà dijous a les 17h. «Un cert grau femení», consisteix en el tast de 6 vins i caves de cellers diferents, que cadascun estarà maridat amb una veu femenina de la que se’n farà l’audició al mateix temps que es tasta el vi.

Al tast comptarà amb els autors dels 6 vins i caves, que explicaran l’origen i característiques de la seva «obra», i també comptaran amb la periodista especialitzada en música i cultura, Consol Sàenz (RNE), que és qui ha seleccionat les veus femenines per a cada vi o cava i argumentarà els paral·lelismes sensorials i de caràcter entre uns i altres.

Decanta també consta d’altres activitats, com ara la «Taverna Musical» un tast musical on es relacionen diferents vins amb diferents músiques, la presentació en un mateix acte d’un llibre de vins i un de cançons o la projecció d’un documental on també es barregen les dues temàtiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa