Selecció d’alguns dels vins del celler terraltí que es podran tastar durant la jornada de presentació
Aquest dimarts 2 de desembre, el Restaurant De Spaghi (Sepúlveda, 151) de Barcelona acull una jornada de tast i aperitiu a la italiana per a presentar els vins del Celler Bernaví i
descobrir, així, la Terra Alta i els seus sabors.
Un esdeveniment de fusió italo-catalana en el qual hi participarà el responsable del celler, Marco Bernava i el seu equip. Els vins que s’hi podran tastar són:
– Notte Bianca 2013, Garnatxa blanca i viognier
– 3D3 2012, Garnatxa negra, syrah i merlot
– Ca’Vernet 2011, Cabernet franc, Cabernet sauvignon
I les novetats:
– MMXI, una selecció especial 2011 de samsó, garnatxa negra, cabernets i merlot.
– Negreita 2012, amb varietats seleccionades, entre les quals hi ha el morenillo.
Els vins es podran tastar acompanyats de tapes elaborades pel xef Paolo Mangianti.
Per poder participar a l’activitat, cal fer reserva a través del correu info@duespaghi.com; o bé trucar al telèfon 935 03 19 30. El preu és de 15 euros per persona.