VadeVi
Vint experts lluitaran per ser el Millor Sumiller Català

El Concurs Millor Sumiller Català 2011, organitzat per l’ ACS (Associació Catalana de Sumillers), s’inclou en el programa del Fòrum Gastronòmic de Girona 2011. La cita reuneix als millors professionals de Catalunya, a un gran numero de persones del món de la restauració, hostaleria i botigues especialitzades.

Els candidats d’aquest any son: Sandra Buch, Josep Canals, Rodrigo Cebrian, Tomás Cuadrado, Clara Dalmau, Rafael Escobar, Ramon Esteve, Sergi Figueras, Xavier Fortuny, Jaume Gaspà, Antonio Jesús Henares, Alberto Jaime, Toni Lara, Josep Pelegrín, Jaume Pujol, José Luís Sicília, David Vidal, Alfonso José Villarejo, Roser Virgili i Daniel Vives. S’han guanyat un lloc en les proves eliminatòries celebrades a les quatre demarcacions catalanes. La final se celebrarà el proper 23 de febrer.

El Fórum Gastronòmic de Girona 2011, que va néixer el 1999, es precursor de tots els esdeveniments gastronòmics. Des de la primera edició (actualment se celebra de forma anual alternant les ciutats de Girona i Santiago de Compostel·la) s’ha convertit en el punt de trobada imprescindible per als professionals de la gastronomia i les empreses del sector agroalimentari. El Fòrum és una plataforma de promoció, una eina de formació i un espai de negoci i d’intercanvi d’idees i productes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa